Beautylight – det mest naturlige lys til den perfekte makeup

Savner du ordentlig belysning på badeværelset, dit makeupbord eller dér, hvor du normalt lægger din makeup? Er du professionel makeupartist, og leder du efter den helt perfekte belysning til dine photoshoots? Eller overvejer du bare at tage din makeup til et højere niveau? Beautylight har løsningen!

 

Med Beautylight er du sikker på at lægge en flot makeup hver gang. Det kan du, fordi vi garanterer, at du får:

  • makeuplamper med et naturligt LED-lys, der afspejler lyset udenfor

  • en symmetrisk belysning fra begge sider, der sørger for ensartethed, og som ikke kaster skygger på dit ansigt

  • et naturligt og justerbart lys til spejle eller makeupborde

  • makeuplamper kreeret i et diskret og pænt design.

 

Læg en perfekt makeup med Beautylight

Med Beautylight får du to lamper, der lyser med forskellige spektre af blåt og andre farver, som tilsammen giver et hvidt lys, der efterligner naturligt dagslys. Når du benytter dig af Beautylight, undgår du derfor forkert farvematch eller for tung makeup, der ser voldsom ud, når du kommer ud i dagslys.

Modsat mange andre spejle med lys giver Beautylight dig ikke et rødligt eller gulligt lys. Sådan et lys kan nemlig resultere i et farvematch, der ikke passer til din hud. Med Beautylight kan du lægge en perfekt makeup hver dag. Makeuplamperne kan benyttes af makeupartister såvel som privatpersoner.

Brugervenligt og flot design

De to lamper fra Beautylight giver et ensartet lys, der lyser hele dit ansigt op, og det kaster ikke skygger. Makeuplamperne er lavet i et flot og tidløst design, der passer ind i alle hjem.

Designet er også brugervenligt. Du kan nemlig justere lysstyrken via et touchbetjening. Det betyder, at du kan indstille lyset til både dag og nat. På den måde har du også mulighed for at kreere et makeuplook, der passer godt til de sene nattetimer. Er du professionel makeupartist, kan Beautylight også benyttes til photoshoots.