Om os

Beautylight-lys skiller sig på mange måder ud fra andre makeuplys – først og fremmest fordi de ikke giver en gul belysning, som mange spejle med lys gør. Et makeupspejl med lys giver nemlig ofte et gulligt og blødt lys, der ikke minder om naturligt lys, hvilket ofte resulterer i forkerte farvematches eller for tung makeup.

Beautylight efterligner det naturlige dagslys og giver dig den bedste mulighed for at lægge en naturlig og perfekt makeup, der passer til din hudtone, og som ikke ser tung ud.

 

Derudover er du sikret et symmetrisk lys, der ikke kaster skygger på dit ansigt. Lyset i lamperne er også justerbart, og du kan derfor indstille det alt efter, om det er nat eller dag, eller hvis du skal lægge makeup til et photoshoot.

 

Sidst men ikke mindst kommer Beautylight i et flot og tidløst design, der passer ind i alle hjem. Beautylight er nemlig kreeret i et design, der aldrig går af mode, og som er kendetegnet ved en solid sokkel og et smukt, firkantet lyspanel, der kaster det perfekte lys, når du skal lægge din makeup.

 

Med andre ord er Beautylight:

  • Makeuplamper med et naturligt LED-lys, der afspejler naturligt lys.
  • Symmetrisk belysning fra begge sider, der sørger for ensartethed, og som ikke kaster skygger på dit ansigt.
  • Lys til spejl eller makeupborde med justerbart lys fra dag til nat og til photoshoots via brugervenlig touchbetjening.
  • Kreeret i et diskret og pænt design.

 

Hvordan startede det hele?

Ideen til Beautylight blev startet tilbage i midten af 2000’erne af Søren Ree Andersen, der også er stifteren af Beautylight, som du kender det i dag. Efter en periode med udbrændthed blev han tilbudt medicin – men for at det skulle virke, var det nødvendigt, at han også fik dagslys, og det var her, at han begyndte at eksperimentere med de samme blå lysdioder, som findes i Beautylight.

 

De blå lysdioder virkede efter hensigten, og lidt efter lidt voksede ideen sig større. I midten af 2010’erne havde Søren udviklet en prototype til den lampe, som vi sælger i dag. I starten blev lampen brugt som skrivebordslamper for at skabe et naturligt arbejdslys, men efter flere makeupartisters interesse bliver den nu også solgt som Beautylight, da lampen giver det perfekte lys til at lægge en perfekt makeup. Beautylight har eksisteret siden efteråret og har mange fremtidsvisioner om videreudvikling.

Bag om teknikken

Beautylight er ikke bare hvilket som helst slags lys, som du kan benytte foran dit spejl eller på dit makeupbord. Det er nemlig designet med specielle hvide lysdioder, der efterligner det naturlige dagslys. Det betyder, at du med Beautylight får både god belysning og de helt optimale rammer for et arbejdslys, der er sundt og behageligt for dine øjne.

 

Faktisk stimulerer de blå nuancer i de hvide lysdioder i Beautylight koglekirtlen i hjernen gennem dine synsbaner i øjnene. Når koglekirtlen bliver stimuleret, bliver produktionen af melatonin – dit søvnhormon – reduceret, og du føler dig mere frisk. Derfor fungerer det også perfekt som arbejdslys.

 

Selvom Beautylight efterligner naturligt dagslys, kan du ikke få D-vitamin fra lampen.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Beautylight, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon +45 70 60 52 92 mellem 08.00 og 16.00 på alle hverdage eller sende os en mail på info@beautylight.dk, hvor vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål inden for to timer i hverdagen.